us

mi

Kreativan, smislen, inovativan i zanimljiv dijalog između brendova i njihovih kupaca – to je ono što volimo i znamo raditi.

Bilo da je riječ o PR-u, kreiranju social media strategije, osmišljavanju kreativnih kampanja ili organizaciji evenata, uvijek kombiniramo snagu imaginacije, kreativnih ideja, novih medija sa staromodnim šarmom lijepog pravopisanja kako bismo klijentima omogućili iskreniji i prisniji odnos s njihovim javnostima
– od medija do krajnjih kupaca.

S medijima smo u odličnoj simbiozi jer dobro znamo da je vrijeme tradicionalnih suhoparnih priopćenja i „veza - vezica“ prošlo svršeno vrijeme. Oslanjamo se na sinergiju našeg tima, osobnost i strast prema poslu i stvaramo kreativne priče, inspirativne kampanje i evente na koje ćete biti ponosni. I pri tome se sjajno zabavljamo :)

Proaktivnim i kreativnim korištenjem PR alata poput distribucije priopćenja za medije, kreativnih priča, intervjua, ciljanim vođenjem korporativne komunikacije, organizacijom press tripova, press konferencija, medijskih evenata te photoshootinga, omogućujemo jačanje vašeg brenda, WOM efekt i pozicioniranje na tržištu.

Na kraju krajeva – ako o vama ne pišu, ne postojite!

Upoznajte Lollipop tim

Saznajte više o timu